Corren.se/mobil med intressanta annonslösningar

Nu har Corren.se en fullvärdig mobilsajt. Den nås via corren.se/mobil (domänerna m.corren.se och mobil.corren.se kommer inom kort). På mobilsajten har vi skapat en specialanpassad navigering till det innehåll som vi tycker är mest intressant för mobilt surf (nyheter, video, bloggar, diskussioner och väder/badtemperaturer.

Mobilsajten har också två intressanta annonslösningar. Problemet med banners i mobilen (förutom deras storlek) är som bekant annonsörens landningssida.
Vi har löst detta på två sätt:
1. Genom att skapa en annonsmärkt artikelsida där annonsörens budskap läggs in (bild, rubrik, text). Dessa sidor skapas och redigeras snabbt genom Corren.se:s CMS. Fördelen är att besökaren är kvar på Corren.se/mobil.

2. Genom att använda Googles gratislösning som konverterar webbsidor till mobilt format. Länka till http://www.google.com/gwt/n?u=http://www.kundsajt.se istället för enbart http://www.kundsajt.se så konverteras kundens webbsida så att den blir mer än hyggligt läsbar i mobilen.

På Corren.se/mobil rullar just nu en annonskampanj från Gatebil.no där båda alternativen ovan illustreras. Bannern på startsidan går till vår landningssida medans länken längst ner på landningssidan har Google-prefixet http://www.google.com/gwt/n?u=http:// så att hela kundens sajt blir åtkomlig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: